11 Σεπ 2011

Οπτική και Αισθητική Αύρα


 Όχι πάλι, όχι πάλι.. 

Εκεί που οι σκέψεις σου χάνονται παρασυρόμενες από άνεμο, χορεύοντας πάνω στο ξύλο, βουτώντας στη θάλλασα, εκεί έρχεται ένα εμπόδιο που εκφράζεται από σώμα, αλλά δημιουργείται από μια "φλοιώδη μετακινούμενη καταστολή" και πυροδοτείται από την κακή ψυχολογία σου.. 

Κάποια σημεία της εικόνας θολώνουν και δεν μπορείς να τα διακρίνεις, προτιμάς να κλείσεις απλά τα μάτια παρά να τα βλέπεις έτσι.. Πέφτεις κι άλλο και γίνεσαι χειρότερα..

Δεν μπορείς να διαβάσεις, ούτε να μιλήσεις κάποιες φορές. Η σημασία των λέξεων και η σύνταξή τους μοιάζει τόσο πολύπλοκη, ακόμα και σε απλά σχήματα..
" Παω κοιμηθώ, δεν αντέχω.. " Μα το πάω δεν θέλει " να "; Μάλλον θέλει " να ". Θα βάλω " να ", θα το πω και θα δω πως θα αντιδράσουν. Αν είναι σωστό δεν θα γελάσουν.

Το μούδιασμα στο στόμα και στα χέρια είναι κι αυτό πολύ ενοχλητικό, σε ρίχνει κι άλλο..

Δεν θες πάλι να το πεις, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς, θα σε ρωτήσουν κάτι και δεν θα μπορείς να απαντήσεις, θα σου δείξουν κάτι και θα πρέπει να ψάξεις εκείνη την οπτική γωνία που θα αφήσει καθαρό αυτό το σημείο για να το δεις και να πεις κι εσύ τη γνώμη σου.
Δε γίνεται να μην πεις πάλι τη σπαστική έκφραση "Έχω ημικρανία" . 
Ναι πάλι ηττήθηκα, πάλι πρέπει να αποσυρθώ σε σκοτεινό, ήσυχο δωμάτιο για κάποιες ώρες, που απλά θα χαθούν. Και το χειρότερο, πάλι πρέπει να εξηγω τι έχω..

Οι πιο συμπαθείς / αγαπημένοι άνθρωποι;
Εκέινοι που θα σε κάνουν να το ξεπεράσεις ενώ ακόμα βρίσκεσαι στο πρώτο στάδιο. 
Να είναι πάντα καλά όπου κι αν βρίσκονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: